MK Oluj u novim prostorijama od 01.01.2013

Trogošnjicu osnivanja Maketarski klub Oluj dočekuje u svojim novim prostorijama koje smo dobili na višegodišnje korišćenje. Prostor se nalazi na Novom Beogradu, a članovi kluba će ga koristiti za sastanke i druženja koji će napokon moći da budu i radni, jer smo već obezbedili neophodne uslove za maketarenje. U planu je i organizacija novih dešavanja a sve u cilju popularizacije našeg hobija, istorije i tehničke kulture pre svega kod najmlađih a zatim i kod ostalih zainteresovanih.
Prostor u kome se može maketariti je već privukao i nove, najvažnije najmlađe članove kluba koji svoje prve maketarske korake prave upravo u novim prostorijama kluba uz pomoć svojih iskusnijih kolega.


Klupske prostorije su još uvek u fazi uređenja ali dobre volje i prostora za maketarenje ne manjka. U toku zimskih meseci će potpuno uređenje prostorija biti završeno.

 

OlujHQ1.jpgOlujHQ2.jpgOlujHQ3.jpgOlujHQ4.jpgOlujHQ5.jpgOlujHQ6.jpgOlujHQ7.jpgOlujHQ8.jpgOlujHQ9.jpgOlujHQ10.jpgOlujHQ11.jpgOlujHQ13.jpgOlujHQ14.jpgOlujHQ15.jpgOlujHQ16.jpgOlujHQ17.jpgOlujHQ18.jpg


AdmirorGallery 5.0.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.