Izložba “Vazduhoplovstvo u Prvom svetskom ratu” – Mladi kustosi

Povodom stogodišnjice od početka Prvog svetskog rata, učenici VII Beogradske gimnazije i Muzej vazduhoplovstva-Beograd predstavljaju izložbu:”Vazduhoplovstvo u Prvom svetskom ratu” u mesnoj zajednici “Mirijevo”, Školski trg 2, od 4. do 8. aprila.Svoje ucesce u ovoj izlozbi uzeo je i Maketarski klub Oluj, prigodnom izlozbom Maketa aviona iz Velikog rata, a u nedelju sa početkom u 12 časova je zakazana i prezentacija naseg hobija.Mladi kustosi su pokazali izuzetan entuzijazam koji su uz nesebičnu pomoć svog profesora istorije kao i kustosa Muzeja vazduhoplovstva Beograd fantastično preneli na panoe i multi medijalan sadržaj.

Učenici VII Beogradske gimnazije su pokazali ozbiljan pristup temi izložbe i izuzetan talenat i kreativnost koja je svakako nagrađena zavidnom posetom na otvaranju same izložbe.
Izložba je postavljena u veoma atraktivnom prostoru MZ Mirijevo a otvaranju su prisustvovali i predstavnici lokalne zajednice koji su na taj način još jednom pružili ogromnu podršku Mladim kustosima, učenicima odeljenja IV/2.
Maketarski klub Oluj se ovom prilikom zahvaljuje na poverenju koje su nam ukazali Mladi Kustosi, a sa zadovoljstvom ćemo i u budućnosti učestvovati u sličnim akcijama.
Izložbu je moguće posetiti do utorka 8 Aprila u vremenu od 9 do 17 časova, a ulaz je sloboda