7. Maketarska radionica na Novogodišnjem Kupu

Tradicionalna 7. maketarska radionica na jubilarnom desetom Novogodišnjem kupu će nositi naziv „Povratak osnovama“ i biće namenjena najmlađim maketarima ili onima koji bi to hteli da postanu. Kako je jedan od osnovnih ciljeva MK Oluj popularizacija maketarstva kao hobija, ove godine smo se odlučili da popularizujemo maketarstvo kod najmlađih naraštaja kroz maketarsku radionicu na kojoj će desetak mališana imati prilike da se upoznaju sa našim hobijem i uz nadzor iskusnih maketara sastave svoju prvu maketu. 

Radionica će se održati u Subotu 16.12.2017. sa početkom u 12 časova i predviđenim trajanjem do 15 časova u kino Sali Muzeja vazduhoplovstva.

Posebna nam je čast da predstavimo gospodina Bineta Logara, iz Kranja, počasnog člana našeg kluba koji će kroz ovu tročasovnu radionicu provesti male maketare. Mali maketari će imati prilike da rade sa Revell-ovim maketama koje je uz kompletan pribor i materijal za rad na ovoj radionici obezbedio Hobi šop iz Kranja Miniatures.si, dugogodišnji prijatelj našeg takmičenja. Prisustvo radionici kao i poseta takmičenju i Muzeju vazduhoplovstva je tokom oba dana besplatno.